Çiğdem Hamı ikram ettiği Güllü lokum ve kahve eşliğinde butik otelini tanıttı.
Dinlenme köşelerinden 2 demet...
Havuzun kenarındaki kurbağa da en az bizim kadar keyifli... Ama asıl keyif veren şey kahvaltı sofralarıydı, 5 çeşit reçel geliyor biz iki gün kaldık 10 çeşit reçel görmüş olduk, bir de yayla balı... Zaten Datça'nın balı ve bademi meşhur.
Reçellere gelince,ah o reçeller, sol baştan, kayısı, mandalina, hamincir, ayva, çilek. İkinci gün ise cin portakalı, vişne, mürdüm eriği, şeftali ve nar. Peynirler de çeşit çeşit, domates ve biber de bahçeden olunca bize bir tek yemek düşüyor. Kahvaltıları muhteşem, istenirse tam pansiyon kalınıp, leziz yemeklerinden de tadılabilir.Yolcu geldiğimiz han'dan, iki gün içerisinde sanki han'ın bir parçasıymışız gibi uğurlandık, arkamızdan Çiğdem hanımın döktüğü su, buna bir kanıttır. Biz çok memnun kaldık. arkadaşlarla, bir villayı kapatıp eğlen coş hayat boş yapılabilir dedik... Daha fazla resim ve bilgi için tık tık.
2 yorum:
Datça'ya bayılırım, hele Bördübet'teki Clup Amazon şahanedir. Villa Mercan'a gitmemişim daha önce, bir sonraki rotada oraya demir atarız...sevgiler
Güzel blogunuzda yer almaktan, Villa Mercan Ailesi olarak çok mutlu olduk. Keyifli anlatımınız, fotoğraflarınız ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ediyoruz. Çiğdem Hanım da ayrıca selamlarını gönderdi size. Yeniden görüşmek dileğiyle, sevgiler...
Yorum Gönder